Partnerünk a Wepa-Csoport alapértékei


A jövő, amely a hagyományokra épül

A Wepa Group alapítása óta az alapítók által irányított családi vállalkozásként működik.

Nagy hangsúlyt fektetnek az eredményesség mellett a folyamatos értékteremtésre. Ennek az egyensúlynak a megteremtése határozza meg tevékenységük alapelveit, amelyet a folyamatos innováció, termékfejlesztés és a megkérdőjelezhetetlenül magas minőségű termékek jellemeznek, amelyeket professzionális csapatmunkával állítanak elő az igényes fogyasztók számára. Ez teszi a Wepa Groupot Európa harmadik legnagyobb higiéniai papírtermék gyártójává és megkerülhetetlen szereplőjévé.

A siker titka

A vállalati értékeket hagyományaikra építik, amelyeket folyamatosan erősítenek. Ez teszi sikeressé a vállalatot, amelynek küldetése, hogy a legmagasabb minőségű higiéniai papír termékekkel lássa el az európai fogyasztók széles körét.

Vállalati értékek beszállítónknál, a Wepa Groupnál

Hagyományaikra alapozva építik a jövőt  és ez a hosszú távú stratégia következetesen megfelel a higiéniai papírtermékek piaci elvárásoknak.  A folyamatos termékfejlesztés, az innovációk és a piackonform üzleti stratégia a siker titka valamennyi érintett termékpiacon.
Hosszú távú, megbízható és kiszámítható  együttműködésre törekednek vevőikkel és szállítóikkal, amely mellett mintegy 3000 dolgozójuk is elkötelezte magát.

Minőség és termékbiztonság

Gyártónk teljes körű minőség biztosítási folyamatai garantálják a kompromisszumok nélküli minőségi termékeket, amelyek kielégítik vásárlóink legmagasabb szintű  igényeit . A válogatott , magas minőségű alapanyagok, fogyasztóink elvárásaihoz igazodó folyamatos termékfejlesztések, a professzionális minőségbiztosítási rendszerek határozzák meg a gyártás alapjait. A gyártási és termékfejlesztési folyamatokat hitelesített  minőségbiztosítási rendszerek keretein belül ellenőrzik.