Toalett papírok

 

 

A Perla és Scala toalett papírok a lágyság és a magas komfort érzését nyújtják a személyes higiéniában.

Klórmentesen, fehérített 100 % tiszta cellulózból, illatosított és illatmentes, fehér, színes és mintás változatban készülnek fogyasztóink számára. A folyamatos innovatív, egyedi termékekkel és a piaci trendek követésével megfelelünk fogyasztóink legmagasabb szintű elvárásainak.

 

Perla Comprami
600 lappal a leghosszabb tekercs a piacon, tiszta cellulózból. Puha erős és ízlésesen dekorált. Ajánljuk minden olyan fogyasztónak, aki minőségi terméket keres kiváló ár/érték arányban.kiszerelés: 4-6 -8-12 tekercs
Alapanyag: 100% tiszta cellulózból
Rétegek száma: 2
Lapok száma egy tekercsben: 600
Szín: fehér, önmagában mintás motívummal


Perla parfum de Provence
Perla parfum de Provance A legjobb választás az igényes fogyasztók számára, különleges 300 lapos kivitelben! Kiváló minőségű toalettpapír, Provance-i levendula esszenciával kezelve! Innovatív parfümös illatosító fürdőszobájában. A 3 puha réteg között finom levendula kivonattal impregnálva, elegáns lila nyomattal díszítve. Már elegáns csomagolása is azonnal közvetíti a termék értékét. Megfelel a hagyományos 8 tekercses 150 lapos terméknek, de csak fele annyi helyet foglal tárolás közben. A legjobb ár/érték választás a polcokon, kiemelkedő prémium minőségben!

Kiszerelés: 4 tekercs
Alapanyag: tiszta cellulózból
Rétegek száma: 3
Lapok száma egy tekercsben: 300
Szín: fehér színes nyomattal díszített levendula esszenciával

Perla Caresse
Minőségi, puha, 3 rétegű toalettpapír tiszta cellulózból. A bőrhöz érve puha, elegáns megjelenésével és a friss gyümölcsök illatával kiváló kiegészítője lehet a fürdőszobának. Elérhető a 4 és 8 tekercses kiszerelésben, finom rózsaszín és a barack színben.

Kiszerelés: 4-8 tekercs
Alapanyag: tiszta cellulózból
Rétegek száma: 3
Lapok száma egy tekercsben: 150
Szín: rózsaszín és a barack Dombornyomott, színes, gyümölcs illatú

Perla Caresse Chamomile
Hófehér, kamilla kivonattal átitatott tekercsek, prémium, rétegű,tiszta cellulózból. Finom dombormintás, mely kellemes érzést nyújt a bőrnek. Elérhető 4, 6+2 tekercses csomagolásban hordfüllel, mely nagyon praktikus kiszerelés.

 


Kiszerelés: 4-6 + 2 tekercs
Alapanyag: tiszta cellulózból
Rétegek száma: 3
Lapok száma egy tekercs: 150
Szín: fehér Dombornyomott , kamilla kivonattal átitatva

Perla Profumo di Bosco
A friss erdők illatával igazi sikertermék évek óta. Praktikus kiszerelés 6+2 tekercsben, hordfüllel, 3 rétegű, fehér, puha és erős, friss erdei illatot kölcsönözve a fürdőszobának.Kiszerelés: 6 + 2 tekercs
Alapanyag: tiszta cellulóz
Rétegek száma: 3
Lapok száma egy tekercsben: 140
Szín: fehér Friss erdei illattal

Scala
Magas minőségű cellulózból készült fehérített, kellemes, puha tapintású  2 rétegű termék, amely kifejezetten az igényes hölgyek számára készült, ízléses vízililiom mintájú csomagolással, több kiszerelésben.


 

 

Kiszerelés:  10-12 - 24- 32 tekercs
Alapanyag: tiszta cellulóz
Rétegek száma: 2
Lapok száma tekercsenként: 153
Szín:  fehér domborított

Scala maxi
Jellemzőiben megegyezik a Scala toalett papírral, de tekercsenként 296 lapot tartalmaz, amely gazdaságosabb, hosszabb használatot biztosít.


 


Kiszerelés: 4 maxi tekercs
Alapanyag: tiszta cellulóz
Rétegek száma: 2
Lapok száma tekercsenként : 296

 

Scala giga
Puha, de erős, 2 rétegű toalett papír, magas lapszámú kiszerelésben,amely hosszabb használatot biztosít az egész család számára.

Kiszerelés:
4- 8 nagy tekercs
Alapanyag: tiszta cellulóz
Rétegek száma: 2
Lapok száma tekercsenként: 480
Szín:  fehér